„Cele mai frumoase momente
din viața noastră sunt acelea
în care suntem complet autentici,
când suntem noi înșine.“
Don Miguel Ruiz, Janet Mills - Vocea cunoașterii
Cine suntem Colaboratori   Lumea Mix Anticariat English
Pseudonim:
Parola:

Cont nou | Recuperare parola
 Cumpărături
Coșul este gol
 Căutare
Google Custom Search
 Cărți
 Informații utile
Prețurile de pe site au inclus TVA de 5%.

Georg Feuerstein


Georg Feuerstein este doctor in filozofie. In 1996 a fondat "Institutul pentru studiu si educare prin yoga" (Yoga Research and Education Center - YREC) in California.

Pasiunea lui pentru spiritualitatea Indiei a fost trezita la 14 ani, odata cu lectura cartii "India Secreta" de Paul Brunton. De atunci a inceput sa practice diferite forme de yoga, in prezent fiind cunoscut in intreaga lume datorita studiilor lui despre yoga si a eforturilor facute pentru a promova yoga traditionala. In 1996 a fondat "Institutul pentru studiu si educare prin yoga" (Yoga Research and Education Center - YREC) in California. Acolo, yoga nu este considerata doar un fel de gimnastica utila pentru prelungirea vietii, ci un mod de a trai care ne poate face sa ne expansionam constiinta intr-atat incat sa ne intelegem menirea, sa actualizam extraordinarul potential incatusat in fiecare dintre noi, sa traim starea de libertate suprema si extaz divin sau "samadhi".


Cărți de Georg Feuerstein

  • Tantra Calea extazului
  •   Duminică, 20.08.2017
    Copyright © 2007-2017 Editura Mix
    Materialele și informațiile din acest site pot fi preluate numai dacă sunt însoțite de precizarea sursei www.edituramix.ro
     
      ANPC.ro