„Nu întoarce spatele unor prilejuri până nu
te asiguri că nu ai nimic de învățat din ele.“
R. Bach - Iluzii
Cine suntem Colaboratori   Lumea Mix Anticariat English
Pseudonim:
Parola:

Cont nou | Recuperare parola
 Cumparaturi
Coșul este gol
 Cautare
Google Custom Search
 Carti
 Informații utile
Prețurile de pe site au inclus TVA de 5%.
 

Profețiile de la Celestine - ghid practic

"Ghidul Profețiilor de la Celestine" continuă să dezvolte ideile prezentate în "Profețiile de la Celestine" și aduce informații suplimentare, încurajează cititorul să investigheze singur aceste implicații, în propria sa manieră.
Autori: James Redfield , Adrienne Carol
Editor: Editura Mix
Colecția: Ghid experimental

Disponibil: 2012-02
Nivel: pentru avansati
•Preț raft:39.00 RON
•Discount:10 %
•Preț site:35.10 RON

Citește Profețiile de la Celestine - ghid practic în format electronic
Detalii CaracteristiciDownload Opinii
Detalii
Titlul în engleză: "The Celestine Prophecy - An Experiential Guide"

Prin intermediul cărții parcurgem nouă viziuni spirituale care trezesc în noi dorința de a da o semnificație vieții noastre, călăuzindu-ne pașii către cunoașterea de sine și conectarea la energia universală.
Autorii urmăresc aprofundarea noțiunilor din "Profețiile de la Celestine" și propun metode simple și clare ce pot fi aplicate în viața de zi cu zi.

Fragment din carte

"Un întreg repertoriu fascinant de capacități umane ieșite din comun a fost proclamat încă din timpurile biblice, de la miracolele vindecătoare ale lui Iisus și până la apariția lui miraculoasă după răstignirea pe cruce, sau fenomenele ulterioare legate de misticii creștini: apariția stigmatelor, aureole luminoase, absența hranei timp de ani de zile, emanarea unor mirosuri sacre și a unor fluide vindecătoare, telekinezia sau capacitatea de a mișca obiectele materiale fără a le atinge. Se cunosc numeroase cazuri de profeții, telepatie și clarviziune trăite de sfinți, dar și de maeștrii zen, de sufiți, de yoghini sau de șamani.
Prin anii 1960, antropologul Carlos Castaneda a spulberat limitele înțelegerii lumii materiale prin publicarea învățaăturilor șamanului Don Juan. Puterile șamanilor, precum călătoriile în lumea subpământeană, vindecările, divinația sau schimbarea formei fizice, ne-au silit să ne punem întrebări și să cercetăm care sunt capacitățile - aparent nelimitate - ale ființei umane. Spre exemplu, existã numeroși antropologi care au asistat la demonstrații ale șamanilor care realizau operații chirurgicale rituale pe propriile lor corpuri, fără să simtă vreo durere și fără ca ulterior să rămână cu cicatrice. Totuși, adevărata natură a acestor practici vindecatoare străvechi se află dincolo de aceste fenomene exterioare manifestate de șamani.
Interesul crescând față de șamanism demonstrează afirmația Manuscrisului potrivit căreia oamenii au nevoie sã experimenteze personal stările modificate de conștiința, precum și dorința lor de a se racorda la sursa divină. Șamanismul reprezintă o experiență directă de comunicare spirituală cu Pământul și de racordare la înțelepciunea naturii. După cum afirmă antropologul Michael Harner, una din cele mai mari autorități în domeniul șamanismului: "Diferitele tehnici folosite vreme îndelungată de către șamani, precum schimbarea stării de conștiință, reducerea stării de stres, vizualizarile, gândirea pozitivă sau ajutorul primit de la surse invizibile au ajuns să fie astăzi larg acceptate și aplicate în practicile holistice contemporane". În lucrarea sa, "Calea șamanului", Michael Harner descrie metodele șamaniste de vindecare, care nu mai sunt limitate astăzi la câțiva inițiați, putând fi învățate de oricine este interesat în practicarea acestor metode. Prin cunoasterea directa, o persoana invata sa sustina o anumita putere personala si sa treaca la vointa dintr-o stare de constiinta in alta. Aceste practici spirituale strãvechi, care au fost aplicate pretutindeni in lume, s-ar putea dovedi vitale pentru reconcilierea noastra cu natura.
Fenomene uluitor de asemănătoare se manifestă uneori și în domenii extrem de variate. Spre exemplu, sfinții catolici, lama-șii tibetani și șamanii eschimoși au demonstrat, în egală măsură, capacitatea de a genera fenomene precum căldura internă (producerea unei temperaturi înalte în condiții de ger sau în mările nordului). Se cunosc cazuri de levitație ale unor maeștri taoiști, dar și a adepților altor religii, deși până acum nu existau dovezi științifice în această privință. Sfinții hinduși s-au lăsat îngropați perioade lungi de timp, în stări catatonice, și au supraviețuit. Corpurile multor personalitãți religioase, precum Paramahansa Yogananda sau numeroși alți sfinți creștini, nu s-au descompus dupã moarte. Existã cazuri de maeștri care au fost observați în douã locuri simultan (bilocație). Comunicarea telepaticã cu aborigenii anumitor triburi de pe Amazon care nu vorbeau decât propria lor limbă a fost experimentată de numeroși exploratori (care vorbeau numai limba engleză).
În trecut, biserica catolicã a realizat cercetări ieșite din comun ale capacitãților și evenimentelor supra-normale ale sfinților, pentru a-i putea canoniza. De la începutul acestui secol s-au facut numeroase investigații științifice ale efectelor fiziologice ale practicilor spirituale, precum și ale capacităților și stărilor supra-normale."
Apăsați Îmi place și/sau Trimite, Adăugați comentarii sau Urmăriți-ne pe Facebook. • A douăsprezecea viziune. Ora deciziei
 • A douăsprezecea viziune. Ora deciziei (Anticariat)
 • A unsprezecea viziune. Secretul Shambhalei
 • A zecea Viziune - ghid practic
 • A zecea Viziune - ghid practic (Anticariat)
 • A zecea Viziune. Menținerea viziunii
 • A zecea Viziune. Menținerea viziunii (Anticariat)
 • Profețiile de la Celestine
 • Profețiile de la Celestine (Anticariat)
 • Profețiile de la Celestine - ghid practic
 • Secretul Shambhalei (Anticariat)

 •  Promo
     • Conspirația Dumnezeu: De la superstiție la supraconștiință
  »Coperta
  »Detalii
  În această carte, deopotrivă curajoasă și inspirațională, Osho demonstrează că transformarea omului nu poate fi impusă de instituții, ci ea trebuie să vină din cele mai profunde resorturi ale ființei. Sunt prezentate 7 discursuri care propun o abordare pozitivă, creativă, a căutării drumului către libertate: meditația Zen, singura capabilă să conducă la eliberarea reală.
  Autor: Osho
  Editor: Editura Mix
  Colecția: Osho
  Disponibil: 2017-05
     • Tao Absolut
  »Coperta
  »Detalii
  În cartea "Tao Absolut. Calea subtilă către iubire, fericire și adevăr", prima din seria Tao: Cele trei comori, sunt comentate șapte aforisme ale lui Lao Tzu.
  Autor: Osho
  Editor: Editura Mix
  Colecția: Osho
  Disponibil: 2016-11
     • Vindecarea miraculoasa
  »Coperta
  »Detalii
  Mintea umană nu are limite, cu excepția celor pe care omul și le impune singur.
  Autor: Harald Tietze
  Editor: Editura Mix
  Colecția: Alternative tămăduitoare
  Disponibil: 2017-03
    Luni, 23.10.2017
  Copyright © 2007-2017 Editura Mix
  Materialele și informațiile din acest site pot fi preluate numai dacă sunt însoțite de precizarea sursei www.edituramix.ro
   
    ANPC.ro