„Cele mai frumoase momente
din viața noastră sunt acelea
în care suntem complet autentici,
când suntem noi înșine.“
Don Miguel Ruiz, Janet Mills - Vocea cunoașterii
Cine suntem Colaboratori   Lumea Mix Anticariat English
Pseudonim:
Parola:

Cont nou | Recuperare parola
 Cumparaturi
Coșul este gol
 Cautare
Google Custom Search
 Carti
 Informații utile
Prețurile de pe site au inclus TVA de 5%.
 

A douăsprezecea viziune. Ora deciziei

În 21 decembrie 2012 calendarul mayaș se va sfârși. Mulți văd în aceasta un semn al apocalipsei. Dar chiar așa să fie?
Autor: James Redfield
Editor: Editura Mix
Colecția: Romanul inițiatic

Disponibil: 2011-10
Nivel: pentru toata lumea
•Preț raft:29.00 RON
•Discount:10 %
•Preț site:26.10 RON
Detalii CaracteristiciDownload Opinii
Detalii
Sunt aproape douăzeci de ani de când cărțile lui James Redfield sunt citite și apreciate. Milioane de oameni au îmbrățișat viziunile spirituale revelate în "Profețiile de la Celestine", "A Zecea Viziune", "Secretul Shambhalei" și "Viziunea de la Celestine", deschizându-se către explorarea sincronicității și existența unui țel spiritual. În aceste vremuri, în care corupția politică și instabilitatea financiară sunt în creștere iar tensiunile religioase amenință să genereze un conflict nuclear, James Redfield imaginează, pornind de la volumele sale anterioare, o palpitantă călătorie spirituală, care îi va transforma benefic pe toți cei care participă la ea.

În romanul "A Douăsprezecea Viziune", mult-așteptat de către cititorii pasionați ai seriei Profețiilor de la Celestine, regăsim Eroul și pe bunul său prieten,Wil. Ei au intrat în posesia unei părți dintr-un manuscris vechi și misterios, în care este descrisă o cale spirituală secretă, apărută în a doua decadă a secolului al douăzeci și unulea. Manuscrisul este însă disponibil numai în fascicole disparate.

Pentru a înțelege pe deplin semnificația pentru omenire a acestui Document, Eroul nostru și prietenul său Wil pornesc într-o călătorie palpitantă, cu scopul recuperării întregului manuscris. Ei îmbrățișează puterea sincronicității și se confruntă cu forțe politice importante și grupări religioase extremiste, care se opun acestor revelații spirituale.

Utilizând așa-numitul „efect de parabol㔠și bazându-se pe surse proprii, autorul explorează asemănările și diferențele dintre religiile lumii. El reușește astfel să evidențieze mesajul esențial conținut de fiecare dintre aceste religii, capabil să dea viață experienței spiritualității. Prin volumul său, James Redfield dorește să atingă un nou nivel de unificare a căilor spirituale și să formuleze idei reformatoare, care să transforme viața fiecăruia dintre noi și a lumii.

James Redfield este autorul volumelor "Profețiile de la Celestin", "A Zecea Viziune", "Viziunea de Celestine" și "Secretul Shambhalei". Scrierile sale tratează pe larg subiectul trezirii omenirii la spiritualitate. Locuiește în Alabama, împreună cu soția sa Salle.

------

Cuprins:

Menținerea sincronicității
Conversație conștientă
Alinierea la legile spirituale
Recunoașterea ideologiei
Conexiunea cu Dumnezeu
Marea numire
Arta acordării
Intenția unității
Ce știe cerul
Creșterea în influență
Întoarcerea
Epilog


Fragmente din carte:

Am descoperit, de asemenea, că cea de-a Douăsprezecea Viziune nu era nici pe departe o teorie. Era un nou fel de-a fi, ce putea fi descoperit și trăit de orice persoană, indiferent de cultura și religia căreia îi aparținea. Dacă rămânem atenți și centrați în Prezența Ființei Divine, suntem automat în serviciul celorlalți oameni și facem tot ce putem pentru ca lumea să fie mai bună.

Singurul lucru cu adevărat dificil în menținerea acestei stări de conștiință era efectul insidios al vechilor concepții, materialiste, despre lume și viață. Acestea sunt încă aici și ne șoptesc în ureche că viața este grea, lumea este neiertătoare și este imposibil ca cineva trăind aici și acum să-și conducă viața după un ideal spiritual. Ceea ce este adevărat, bineînțeles, dacă noi credem că suntem ființe izolate și lipsite de scop în Univers. Dar nu suntem așa. Avem posibilitatea de-a ne alinia legilor după care se conduce însuși Universul și de-a ne dovedi nouă înșine că trăim de fapt într-o lume care este, în esență, o Mașină de Împlinit Vise – care doar așteaptă să fie pornită.
Apăsați Îmi place și/sau Trimite, Adăugați comentarii sau Urmăriți-ne pe Facebook. • A douăsprezecea viziune. Ora deciziei
 • A douăsprezecea viziune. Ora deciziei (Anticariat)
 • A unsprezecea viziune. Secretul Shambhalei
 • A zecea Viziune - ghid practic
 • A zecea Viziune - ghid practic (Anticariat)
 • A zecea Viziune. Menținerea viziunii
 • A zecea Viziune. Menținerea viziunii (Anticariat)
 • Profețiile de la Celestine
 • Profețiile de la Celestine (Anticariat)
 • Profețiile de la Celestine - ghid practic
 • Secretul Shambhalei (Anticariat)

 •  Promo
     • Conspirația Dumnezeu: De la superstiție la supraconștiință
  »Coperta
  »Detalii
  În această carte, deopotrivă curajoasă și inspirațională, Osho demonstrează că transformarea omului nu poate fi impusă de instituții, ci ea trebuie să vină din cele mai profunde resorturi ale ființei. Sunt prezentate 7 discursuri care propun o abordare pozitivă, creativă, a căutării drumului către libertate: meditația Zen, singura capabilă să conducă la eliberarea reală.
  Autor: Osho
  Editor: Editura Mix
  Colecția: Osho
  Disponibil: 2017-05
  -30%
     • Albinele și înțelepciunea
  »Coperta
  »Detalii
  Cartea lui John Penberthy, foarte frumos ilustrata de Laurie Barrows, este o delicioasă parabolă despre rostul ființei umane, personificată de o albină, Buzz albinuțul.

  Faceți acum o bucurie sufletului dumneavoastră cumpărând această carte.
  Autor: John Penberthy
  Editor: Editura Mix
  Colecția: Lumea din noi
  Disponibil: 2008-07
     • Tao Absolut
  »Coperta
  »Detalii
  În cartea "Tao Absolut. Calea subtilă către iubire, fericire și adevăr", prima din seria Tao: Cele trei comori, sunt comentate șapte aforisme ale lui Lao Tzu.
  Autor: Osho
  Editor: Editura Mix
  Colecția: Osho
  Disponibil: 2016-11
    Luni, 23.10.2017
  Copyright © 2007-2017 Editura Mix
  Materialele și informațiile din acest site pot fi preluate numai dacă sunt însoțite de precizarea sursei www.edituramix.ro
   
    ANPC.ro