„Luptă pentru aspirațiile tale și le vei atinge.“
Richard Bach - Iluzii
Cine suntem Colaboratori   Lumea Mix Anticariat English
Pseudonim:
Parola:

Cont nou | Recuperare parola
 Cumparaturi
Coșul este gol
 Cautare
Google Custom Search
 Carti
 Informații utile
Prețurile de pe site au inclus TVA de 5%.
 
-30%

HypnoBirthing.
Metoda Mongan pentru o naștere naturală mai ușoară, cu blândețe și calm

În HypnoBirthing, noi nu considerăm că e resposabilitatea voastră să fiți „pacienți buni”; responsabilitatea voastră e să fiți părinți buni.
Autor: Marie F. Mongan
Editor: Editura Mix
Colecția: Alternative tămăduitoare

Disponibil: 2013-11
Nivel: pentru femei
•Preț raft:35.00 RON
•Discount:30 %
•Preț site:24.50 RON
Detalii CaracteristiciDownloadOpinii
Detalii
Nu putem face nimic în privința milioanelor de nașteri stricate care deja s-au petrecut, dar cercetând cu seriozitate efectul pe care îl are frica – emoția puternică ce ne încețoșează gândirea și face ca nașterea să se defecteze și să devieze de la cursul ei firesc – poate că vom putea păstra teafăr corpul fin acordat al femeilor din generațiile care vor veni.
Asemenea corpului suratelor noastre din natură, corpul unei femei însărcinate sănătoase știe instinctiv cum să nască, tot așa cum corpul ei știe instinctiv să conceapă copilul și să-i sprijine dezvoltarea în pântec. HypnoBirthing le ajută pe mame să se conecteze cu capacitatea lor intrinsecă de a da naștere într-un mod blând, confortabil, energic și plin de bucurie. Nu promitem nașteri cu totul lipsite de disconfort, dar credem cu fermitate că o naștere confortabilă e posibilă în cazul a 95% dintre femeile pe cale să nască, prin intermediul acestui program și al acestei filozofii.

Mulți educatori prenatali se simt constrânși să acționeze în chip de canale de informare pentru spitalele pentru care lucrează și pentru medicii acestora, de aceea cursul lor de pregătire pentru naștere e în primul rând conceput ca să vă familiarizeze cu „modelul medical”. Vă educă în privința medicamentelor, a aparaturii tehnologice și a procedurilor medicale care sunt folosite în mod curent în timpul nașterilor convenționale din spitale. Pe scurt, vă învață să fiți pacienți buni, docili. În nașterea prin HipnoBirthing, noi nu considerăm că e resposabilitatea voastră să fiți „pacienți buni”; responsabilitatea voastră e să fiți părinți buni.

O mamă HypnoBirthing învață să accepte știința intrinsecă de a naște proprie corpului ei, învață să se relaxeze în procesul nașterii, să lucreze cu corpul și bebelușul ei. Are încredere că fiecare știe să-și facă treaba. Vrea ca experiența aceasta să se desfășoare natural, fără întrerupere. Procedând astfel, elimină extenuarea și scurtează durata nașterii. Rezultatul este o experiență a nașterii care îi aduce cu adevărat mulțumire și satisfacții, alături de întreaga familie, inclusiv de bebeluș, o experiență în care e trează, vioaie și calmă, dar plină de energie.

În 1989 a apărut pe scena nașterii mișcarea HypnoBirthing, aducând cu ea o întoarcere la credința că fiecare femeie are în ea puterea de a apela la instinctul ei matern natural pentru a naște în bucurie și confort, într-o manieră care reflectă cel mai mult mersul naturii.

Când am elaborat prima dată HypnoBirthing nu mi-am dat seama că avea să evolueze dintr-un fenomen local într-o mișcare internațională. Nu mi-am dat seama de măsura în care mamele în devenire din lumea întreagă cereau o metodă de a naște care să le permită să dea naștere copiilor lor în siguranță, fără narcotice și confortabil din punct de vedere fizic. Ca să obțină toate acestea se îndreaptă către HypnoBirthing.
În fiecare an, mii de cupluri intră în rândul familiilor HypnoBirthing. La fel ca voi, cuplurile acestea vor tot ce e mai bun pentru ele și pentru copiii lor și-și asumă responsabilitatea pentru îndeplinirea acestei dorințe. Plănuiesc și dirijează cursul sarcinii și așteaptă cu entuziasm și încredere o naștere ce se va desfășura în bucurie. Unele, care deja au adoptat filozofia nașterii blânde, sunt ușurate să afle că, pe lângă faptul că oferă bebelușului o naștere sigură, pot să aibă parte și de o naștere confortabilă.
HypnoBirthing le ajută pe femei să-și revendice dreptul de a apela la instinctul nașterii pe care îl posedă în mod natural, iar cu implicarea totală a partenerilor lor, ele creează una dintre cele mai memorabile experiențe ale vieții lor.

HypnoBirthing continuă să fie un mijloc sigur pentru acei părinți care învață că au opțiuni și le explorează în mod activ pentru a găsi cadrul optim pentru nașterea lor. Aceștia vor doar ce e mai bun pentru copiii lor și nu sunt dispuși să se mulțumească cu mai puțin de-atât.

Imaginați-vă ce s-ar întâmpla dacă cele mai multe dintre femei s-ar ridica din paturile de travaliu cu un sentiment reînnoit al tăriei și puterii corpului lor și al capacității lor de a trăi extazul în timpul nașterii. Când suficient de multe femei își vor da seama că nașterea e o mare ocazie de a intra în legătură cu adevărata lor putere și când vor fi dispuse să-și asume responsabilitatea pentru asta, vom reclama puterea nașterii și vom ajuta la mutarea tehnologiei acolo unde îi e locul – în slujba femeilor care nasc, nu în chip de stăpân al lor.

Teoriile mele provin din obsevarea efectuată nu într-un laborator, ci lângă patul mamelor aflate în travaliu. (Dr. Grantly Dick-Read)

Conform legii fiziologice, toate funcțiile naturale, normale ale corpului sunt îndeplinite fără pericol sau durere. Nașterea e o funcție fiziologică naturală, normală în cazul femeilor sănătoase și al bebelușilor sănătoși. Se poate, așadar, deduce că femeile sănătoase, care poartă în pântec bebeluși sănătoși, pot avea o naștere sigură lipsită de pericol sau de durere. (Dr. Jonathan Dye)

Nu poți ajuta un proces fiziologic. Ideea e să nu-i stai în cale. (Dr. Michael Odent)

Despre celebritati care au nascut astfel puteti citi aici: http://dishmag.com/issue148/celebrity/14609/a-sense-of-peace-in-the-delivery-room-the-hypno-birth-experience/
Apăsați Îmi place și/sau Trimite, Adăugați comentarii sau Urmăriți-ne pe Facebook. • HypnoBirthing.
  Metoda Mongan pentru o naștere naturală mai ușoară, cu blândețe și calm
 • HypnoBirthing. Metoda Mongan pentru o naștere naturală mai ușoară, cu blândețe și calm (Anticariat)

 •  Promo
     • A douăsprezecea viziune. Ora deciziei
  »Coperta
  »Detalii
  În 21 decembrie 2012 calendarul mayaș se va sfârși. Mulți văd în aceasta un semn al apocalipsei. Dar chiar așa să fie?
  Autor: James Redfield
  Editor: Editura Mix
  Colecția: Romanul inițiatic
  Disponibil: 2011-10
     • Vindecarea miraculoasa
  »Coperta
  »Detalii
  Mintea umană nu are limite, cu excepția celor pe care omul și le impune singur.
  Autor: Harald Tietze
  Editor: Editura Mix
  Colecția: Alternative tămăduitoare
  Disponibil: 2017-03
  -25%
     • Tao dezvăluit. Comentarii asupra unor fragmente din Tao Te Ching
  »Coperta
  »Detalii
  Cartea Tao dezvăluit este al treilea volum din seria de discursuri Tao: Cele trei comori, continuând comentariile lui Osho pe marginea aforismelor lui Lao Tzu, prezentate în formă poetică, precum și seria de întrebări și răspunsuri legate de aceste aforisme: este căutarea spirituală un act egoist? De câtă răbdare are nevoie aspirantul spiritual pentru a ajunge la capătul călătoriei? Reușesc toate ființele să găsească în cele din urmă calea către iluminare? Care este diferența dintre inocență și ignoranță?
  Prețul final va fi anunțat doar după ce această carte va fi publicată.
  Autor: Osho
  Editor: Editura Mix
  Colecția: Osho
  Disponibil: 2017-12
    Luni, 23.10.2017
  Copyright © 2007-2017 Editura Mix
  Materialele și informațiile din acest site pot fi preluate numai dacă sunt însoțite de precizarea sursei www.edituramix.ro
   
    ANPC.ro