„Ești întotdeauna liber să te răzgândești
și să-ți alegi un alt viitor sau un alt trecut“.
Richard Bach - Iluzii
Cine suntem Colaboratori   Lumea Mix Anticariat English
Pseudonim:
Parola:

Cont nou | Recuperare parola
 Cumparaturi
Coșul este gol
 Cautare
Google Custom Search
 Carti
 Informații utile
Prețurile de pe site au inclus TVA de 5%.
 

Casele astrologice închise - Scurtătura către realizarea spirituală supremă

Din practica astrologică directă reiese faptul că o Casă închisă este adeseori manifestarea directă a Grației Divine, dar într-o formă care nouă nu ne place.
Autor: Rodica Purniche
Editor: Editura Mix
Colecția: Alternative spirituale

Disponibil: 2013-11
Nivel: pentru toata lumea
•Preț raft:29.00 RON
•Discount:10 %
•Preț site:26.10 RON

Citește Casele astrologice închise în format electronic
Detalii CaracteristiciDownload Opinii
Detalii
Ori de câte ori tindem să acționăm într-un moment nepotrivit, într-o manieră greșită ori urmând o direcție care nu ne este necesară, Dumnezeu blochează prin ceva sau prin cineva acțiunea, maniera ori direcția respectivă. Acest lucru se repetă până când noi nimerim calea dreaptă, maniera corectă sau direcția necesară de evoluție, chiar dacă acest lucru durează ani sau zeci de ani. Lecția fundamentală de viață este aceea de a deveni capabili să subordonăm voința noastră individuală Voinței Divine, obținând o relație cât mai curată posibil cu Dumnezeu, El devenind apoi (în mod conștient pentru noi) călăuza noastră directă pentru tot restul existenței actuale.

O planetă neaspectată sau o Casă închisă poate deveni oricând testul major al vieții pe care să-l picăm cu seninătate sau scurtătura către realizarea spirituală supremă.

"Scopul cel mai înalt al astrologiei este acela de a‐l face pe om să devină conștient de evoluția sa spirituală și de a‐l ajuta să se integreze în Ordinea Cosmică a desfășurării evenimentelor, astfel încât să evite greșelile spirituale – adică acele greșeli care îl îndepărtează de Dumnezeu."

"Știm deja că orice problemă de sănătate este o foarte gravă limitare, indiferent care ar fi limitarea aceea. Absolut orice problemă de sănătate, fizică sau psihică, este o suspendare a noastr㠖 fie ea și temporar㠖 dintr‐un anumit tip de activitate. Nu putem învăța, călători, acționa, munci, face dragoste câtă vreme suntem bolnavi. Și, în acest fel, problemele de sănătate devin, ele însele, urgențele noastre spirituale ce trebuie remediate prin diverse procedee.
Alături de acestea, convingerile noastre mentale, credințele noastre religioase, căutările noastre spirituale tind să fie limitări severe dacă, însușite și manifestate egotic, le considerăm adevăruri ultime. Fanatismul, autoritarismul, dogma dar și suspiciunea, îndoiala, exclusivismul, perfecționismul, criticismul fac din ideile și valorile spirituale pe care le dorim și le căutăm, din adevărurile spirituale autentice, limitări incredibile, adeseori chiar distructive. Luciditatea, discernământul, intuiția spirituală, bunul‐simț, credința fermă ne pot ajuta să evităm aceste pericole."

"Este bine să ne amintim clipă de clipă că Dumnezeu ne privește de la nivelul motivațiilor noastre subconștiente reale, și nu de la nivelul conștient, al mentalului inferior, de natură senzorială, care ne servește clipă de clipă scuze și menajamente egotice.
De fiecare dată când coborâm într‐o nouă încarnare, ne asumăm o menire, o anumită lecție majoră sau o anumită misiune spirituală, indiferent cât de anonimă este ea. Aceasta trebuie îndeplinită și Dumnezeu ne veghează ca să ne amintim permanent de ea."

"Viața noastră există cu adevărat dacă și numai dacă este pusă în slujba unei idei, a unui ideal. Ne referim aici la idealurile benefice, de bun‐simț, chiar și în cazul celor obișnuite sau foarte comune. Ele devin, în timp, coloana noastră vertebrală, forța portantă, puterea care ne înalță sau care ne mișcă spre înainte sau spre în sus. Ne dedicăm lor și, deși fac parte din viața noastră, ele depășesc în anumite condiții chiar nivelul destinului personal.
Privite cu un ochi extrem de critic, idealurile ne condiționează. Spiritual vorbind însă, ele dau existenței splendoare și ființei umane o anumită forță divină. E adevărat, nu mai suntem liberi să renunțăm sau să murim când vrem, să ne luăm lumea în cap sau să schimbăm direcția când ne‐am plictisit de ea sau când am ajuns la o răspântie. Ne plac sau nu, ele sunt ale noastre și nu ne permit să regresăm. După ce obstacolul a fost trecut, după ce idealul a prins contur sau chiar a fost împlinit, realizăm și noi cât de mult ne‐a salvat și cât de mult din saltul nostru spiritual îi datorăm.
Asemeni planetei neaspectate, Casa închisă nu reprezintă doar o energie conflictuală, o dificultate sau un eventual pericol. E adevărat că semnificația karmică este ușor de înțeles: în anumite vieți anterioare, nativul a fost atât de preocupat de domeniul respectiv de viață, încât l‐a dezvoltat sau s‐a preocupat în mod excesiv de el; atât de „excesiv”, încât acum se confruntă cu excesul pe care l‐a creat și pe care, iată, nu‐l poate controla. Probabil că aceasta chiar este una dintre lecțiile actualei încarnări – să rezolve această energie perturbatoare, s‐o ia în stăpânire, s‐o controleze și s‐o armonizeze.
Dacă, însă, el chiar rezolvă această energie perturbatoare, atunci Casa închisă, asemeni planetei neaspectate, este chiar „scurtătura” lui spirituală către Dumnezeu. De aceea am afirmat mai devreme că aceste configurații devin testul pe care nativul tinde să‐l pice cu seninătate sau scurtătura lui către un destin spiritual chiar excepțional."

Descărcați aici Baza de date care a stat la baza studiului cuprins in cartea "Casele astrologce inchise”.

Titlul "Casele astrologice închise. Scurtătura către realizarea spirituală supremă" a fost convertit la ePUB și se află acum la vânzare.

Link produs: http://www.elefant.ro/ebooks/horoscop-astrologie/casele-astrologice-inchise-scurtatura-catre-realizarea-spirituala-suprema-215811.html
Apăsați Îmi place și/sau Trimite, Adăugați comentarii sau Urmăriți-ne pe Facebook. • Casele astrologice închise - Scurtătura către realizarea spirituală supremă

 •  Promo
     • A douăsprezecea viziune. Ora deciziei
  »Coperta
  »Detalii
  În 21 decembrie 2012 calendarul mayaș se va sfârși. Mulți văd în aceasta un semn al apocalipsei. Dar chiar așa să fie?
  Autor: James Redfield
  Editor: Editura Mix
  Colecția: Romanul inițiatic
  Disponibil: 2011-10
     • Yoga: Misterul de dincolo de minte
  »Coperta
  »Detalii
  Osho dă o viață nouă sutrelor lui Patanjali, vechi de două mii de ani, ilustrându-le cu exemple din viața de fiecare zi. Cele 10 discursuri oferă cititorului posibilitatea de a trăi stări inefabile de conștiință, dincolo de bariera aparentă a minții.
  Autor: Osho
  Editor: Editura Mix
  Colecția: Osho
  Disponibil: 2016-10
     • Cele 12 legi universale ale succesului
  »Coperta
  »Detalii
  Succesul la nivel spiritual înseamnă să descoperi treptat care este destinul și menirea ta în viață.
  Autor: Herbert Harris
  Editor: Editura Mix
  Colecția: Înțelepciunea practică
  Disponibil: 2013-07
    Marti, 19.09.2017
  Copyright © 2007-2017 Editura Mix
  Materialele și informațiile din acest site pot fi preluate numai dacă sunt însoțite de precizarea sursei www.edituramix.ro
   
    ANPC.ro