„Cine se uită numai în jos
nu va vedea niciodată stelele.“
ZENisme - David Bell
Cine suntem Colaboratori   Lumea Mix Anticariat English
Pseudonim:
Parola:

Cont nou | Recuperare parola
 Cumparaturi
Coșul este gol
 Cautare
Google Custom Search
 Carti
 Informații utile
Prețurile de pe site au inclus TVA de 5%.

Armand Barbault


Armand Barbault este omul care și-a consacrat viața în vederea obținerii "aurului lichid" (elixirul de viață lungă cunoscut și căutat dintotdeauna de către alchimiști).

Initial inginer la Societatea de Radiotehnica , apoi membru al departamentului de Biotipologie al institutului Carrel, Barbault este inzestrat cu toate calitatile unui cercetator si ale unui laborant. Cursul sau de astrologie editat in 1952 era luat drept referinta in Franta acelor ani si daca ar fi dorit, ar fi putut ajunge un astrolog la moda, dar dupa intilnirea cu cea care avea sa-i devina sotie, a luat brusc decizia de a se consacra alchimiei. Timp de peste 20 de ani, impreuna cu sotia sa, a urmat calea traditionala alchimica si a reusit sa obtina rezultate concrete certificate de laboratoare medicale independente din Germania. Acestea au confirmat extrordinara capacitate de vindecare existenta in substanta obtinuta de sotii Barbault vorbind chiar cu uimire si respect despre o noua stare a materiei, deoarece licoarea respectiva nu numai ca nu se lasa analizata si, implicit nu putea fi sintetizata pe cale industriala, dar refuza chiar sa se lase comparata cu orice alta substanta cunoscuta. Unicitatea lui Barbault nu consta doar in faptul ca este printre putinii alchimisti contemporani, ci si in faptul ca lucrarile lui descriu tot demersul alchimic fara a ascunde nimic.


Cărți de Armand Barbault

  • Aurul din cea de-a o mia dimineață
  •   Luni, 23.10.2017
    Copyright © 2007-2017 Editura Mix
    Materialele și informațiile din acest site pot fi preluate numai dacă sunt însoțite de precizarea sursei www.edituramix.ro
     
      ANPC.ro