„Ceea ce o omidă numește sfârșitul
lumii, învățătorul numește fluture.“
R. Bach - Iluzii
Cine suntem Colaboratori   Lumea Mix Anticariat English
Pseudonim:
Parola:

Cont nou | Recuperare parola
 Cumparaturi
Coșul este gol
 Cautare
Google Custom Search
 Carti
 Informații utile
Prețurile de pe site au inclus TVA de 5%.

Gabriele Ebert


A crescut în un mediu catolic, a studiat teologia catolică și chiar a petrecut câteva luni într-o mănăstire Carmelită. Apoi a descoperit Zen-ul și a ajuns discipolă a unui maestru Zen.

A descoperit “India Secretă”, celebra carte a lui Paul Brunton și, asemeni multor altor cititori, când a citit capitolul despre Ramana Maharshi și i-a văzut poza, a simțit o chemare puternică în această direcție. Studiind ulterior viața și învățăturile lui Ramana a descoperit o deplină congruență între ceea ce el spunea și modul în care el trăia așa că în mod natural a ajuns să il considere un model foarte bun de urmat. Deoarece nu exista în limba germană nici o carte completă și actuală despre viața lui Ramana Maharsi și pentru a se impregna cât mai bine de adevarul descoperit în învățăturile maestrului a decis să alcatuiască o astfel de biografie completă și actuală a marelui întelept indian. Cartea a apărut pentru prima oară în 2003 și a fost foarte bine primită de cititori așa că în curând a început să fie tradusă și în alte limbi.

În prezent autoarea trăiește în Germania și este bibliotecară la o scoală.


Cărți de Gabriele Ebert

 • Biografia lui Ramana Maharshi
 • Biografia lui Ramana Maharshi ( Anticariat )
 •   Joi, 19.10.2017
  Copyright © 2007-2017 Editura Mix
  Materialele și informațiile din acest site pot fi preluate numai dacă sunt însoțite de precizarea sursei www.edituramix.ro
   
    ANPC.ro