„Toate persoanele, toate evenimentele din viața ta
sunt acolo pentru că tu le-ai provocat.
Ceea ce alegi să faci cu ele este treaba ta.“
R. Bach - Iluzii
Cine suntem Colaboratori   Lumea Mix Anticariat English
Pseudonim:
Parola:

Cont nou | Recuperare parola
 Cumparaturi
Coșul este gol
 Cautare
Google Custom Search
 Carti
 Informații utile
Prețurile de pe site au inclus TVA de 5%.

Walter Lübeck


S-a ocupat îndeosebi de științele naturiste. A studiat timp de 10 ani homeopatia clasică, fitoterapia, antrenamentul NLP și a practicat timp de 15 ani Reiki, ocupându-se de terapiile alternative și metodele nutriției sănătoase.

Scriitorul este educat în tradiția Reiki (Western lineage/Master/Teacher: Ushi - Hayashi - Furumoto - Brigitte Muller; Japanese lineage/Master/Teacher: Usui - Hayashi - Chiyoko Yamaguchi ) și a cercetat intesiv sistemul Usui de vindecare naturală împreună cu rădăcinile și posibilitățile sale, încă de la începutul cunoașterii sale în Reiki în 1987.

Din anul 1988 a început să țină conferințe pe tema metodelor alternative de vindecare, a dezvoltării personalității holistice și a succesului. De atunci, peste 8.000 de participanți din întreaga lume s-au înscris la cursurile lui sau au luat parte la seminariile și atelierele lui de lucru.

Prin munca sa, urmărește să contribuie, cât mai curând, la răsăritul unei noi ere de aur pe pământ: era în care natura, ființele umane și ființele luminii să trăiască împreună în pace și fericire.

El consideră că este foarte importantă utilizarea cunoașterii spirituale pentru creșterea calității holistice a vieții și pentru vindecarea planetei.

Cele trei principii spirituale importante pe care urmărește să le aplice în viața sa privată și profesională sunt: principiul responsabilității personale, al dragostei și al conștienței.

Rezultatele muncii lui Walter Lübeck au devenit deja cunoscute marelui public prin cele 25 de cărți scrise - dintre care 8 sunt despre Reiki și au fost traduse în peste 20 de limbi - prin diverse articole din reviste specializate, prin casete video și software de consiliere personală.

Locuiește în nordul Germaniei, în munții Weser, în mijlocul unui peisaj minunat, plin de locuri cu puteri străvechi și mistice.


Cărți de Walter Lübeck

 • Manualul NLP-ului spiritual
 • Reiki - Manual de inițiere
 • TAO al banilor
 •   Miercuri, 18.10.2017
  Copyright © 2007-2017 Editura Mix
  Materialele și informațiile din acest site pot fi preluate numai dacă sunt însoțite de precizarea sursei www.edituramix.ro
   
    ANPC.ro