„Toate persoanele, toate evenimentele din viața ta
sunt acolo pentru că tu le-ai provocat.
Ceea ce alegi să faci cu ele este treaba ta.“
R. Bach - Iluzii
Cine suntem Colaboratori   Lumea Mix Anticariat English
Pseudonim:
Parola:

Cont nou | Recuperare parola
 Cumparaturi
Coșul este gol
 Cautare
Google Custom Search
 Carti
 Informații utile
Prețurile de pe site au inclus TVA de 5%.

Roy Eugene Davis


În 1952, la scurt timp după ce Yogananda și-a părăsit corpul fizic, R.E.Davis devine pentru scurt timp coordonatorul activităților de la "Self-Realization Fellowship Center" din Arizona.

Roy Eugene Davis s-a născut în 1931, în Leavittsburg, Ohio, într-o familie de fermieri. La 18 ani a citit "Autobiografia unui yoghin" de Paramahansa Yogananda. Acest fapt l-a determinat să înceapă practica sistemului Kriya Yoga, urmând ca mai târziu, în 1949, să ia legătura cu Yogananda și să îi devină discipol. În 1952, la scurt timp după ce Yogananda și-a părăsit corpul fizic, R.E.Davis devine pentru scurt timp coordonatorul activităților de la "Self-Realization Fellowship Center" din Arizona. După doi ani petrecuți în corpul medical al armatei Statelor Unite, începe un turneu de conferințe despre spiritualitate, mai întâi în U.S.A., apoi, încurajat de succesul obținut, în numeroase orașe din întreaga lume. În tot acest timp, a continuat să scrie cărți și articole în revistele de specialitate. În 1972 înființează "Centrul pentru trezirea spirituală" (Center for Spiritual Awareness - C.S.A.) în Lakemont, Nord-Estul Georgiei.


Cărți de Roy Eugene Davis

 • Bazele spirituale ale prosperității
 • Bazele spirituale ale prosperității (Anticariat)
 •   Luni, 23.10.2017
  Copyright © 2007-2017 Editura Mix
  Materialele și informațiile din acest site pot fi preluate numai dacă sunt însoțite de precizarea sursei www.edituramix.ro
   
    ANPC.ro