„Cel mai mare mister din povestea
noastră suntem chiar noi înșine.“
Don Miguel Ruiz, Janet Mills - Vocea cunoașterii
Cine suntem Colaboratori   Lumea Mix Anticariat English
Pseudonim:
Parola:

Cont nou | Recuperare parola
 Cumparaturi
Coșul este gol
 Cautare
Google Custom Search
 Carti
 Informații utile
Prețurile de pe site au inclus TVA de 5%.

Richard Bach


Născut în 1936 în Oak Park, Richard Bach este descendent al marelui compozitor J.S. Bach.

Unul dintre fii săi, Jonathan, a scris o povestioară despre relația sa cu tatăl pe care nu l-a cunoscut niciodată ("Deasupra norilor").
Tot ceea ce are legatură cu aviația este domeniul lui Bach: de la filme cu piloți, la literatura de specialitate din domeniul aviației, la lecții de pilotaj și până la cascadorii aviatice în filme.
Deși aviația a fost marea sa pasiune, Bach și-a dorit întotdeauna să scrie. Încă din timpul liceului unul dintre profesorii săi de educație fizică l-a ajutat să-și conștientizeze talentul înnăscut și l-a încurajat să scrie. În 1959 a fost inspirat să scrie o povestioară despre un pescăruș care a învățat să treacă de zidurile limitării. Această idee s-a concretizat în cartea "Pescărușul Jonathan Livingstone", carte care a fost transpusă și pe marile ecrane în filmul cu același nume. În aproape toate cărțile sale, Richard Bach se folosește de avioane pentru transmiterea mesajului său.
Richard s-a apucat și de parapantism, pe care îl consideră cel mai aproape de ideea de zbor.


Cărți de Richard Bach

  • Iluzii
  •   Luni, 23.10.2017
    Copyright © 2007-2017 Editura Mix
    Materialele și informațiile din acest site pot fi preluate numai dacă sunt însoțite de precizarea sursei www.edituramix.ro
     
      ANPC.ro