„Toate persoanele, toate evenimentele din viața ta
sunt acolo pentru că tu le-ai provocat.
Ceea ce alegi să faci cu ele este treaba ta.“
R. Bach - Iluzii
Cine suntem Colaboratori   Lumea Mix Anticariat English
Pseudonim:
Parola:

Cont nou | Recuperare parola
 Cumparaturi
Coșul este gol
 Cautare
Google Custom Search
 Carti
 Informații utile
Prețurile de pe site au inclus TVA de 5%.

John Stevens


A studiat cu Kisshomaru Doshu si si-a perfectionat tehnica ajutat de Shirata Rinjiro Sensei. Este un nume de referinta in domeniul aikido-ului.

John Stevens s-a nascut in U.S.A., mai precis in Chicago. Din 1973 a plecat in Japonia, in orasul Sendai pentru a studia budhismul. Datorita faptului ca a simtit nevoia sa faca miscare pentru a compensa nesfarsitele ore de meditatie si studiu, curand a inceput sa practice aikido cu Hanzawa Yoshimi Sensei. Mai tarziu, a studiat cu Kisshomaru Doshu si si-a perfectionat tehnica ajutat de Shirata Rinjiro Sensei. Este un nume de referinta in domeniul aikido-ului. A scris numeroare carti despre aikido si nu numai, creatia lui literara fiind interesanta, provocatoare si educationala. John Stevens este un respectat membrul al Academiei, profesor de studii budhiste la Universitatea Tohoku Fukushi, in Sendai, Japonia (la nord de Tokyo, pe coasta de est). Principala lui sala de antrenamente este la universitatea unde preda, dar conduce stagii de perfectionare in domeniul aikidoului in intreaga lume. Daca ai ocazia sa il cunosti, descoperi un om deschis, bine pregatit, prietenos si plin de umor, un om de la care ai ce invata.


Cărți de John Stevens

 • Secretele Aikido-ului
 • Secretele Artelor Marțiale
 •   Marti, 17.10.2017
  Copyright © 2007-2017 Editura Mix
  Materialele și informațiile din acest site pot fi preluate numai dacă sunt însoțite de precizarea sursei www.edituramix.ro
   
    ANPC.ro