„Cele mai frumoase momente
din viața noastră sunt acelea
în care suntem complet autentici,
când suntem noi înșine.“
Don Miguel Ruiz, Janet Mills - Vocea cunoașterii
Cine suntem Colaboratori   Lumea Mix Anticariat English
Pseudonim:
Parola:

Cont nou | Recuperare parola
 Cumparaturi
Coșul este gol
 Cautare
Google Custom Search
 Carti
 Informații utile
Prețurile de pe site au inclus TVA de 5%.

Mark Fisher


În 1989 Milionar peste noapte, primul sau succes urias, a fost publicat si apoi tradus în 33 de limbi, vânzând peste 2 milioane de exemplare în lumea întreaga în 40 de editii.

Nascut la Montreal la 13 martie 1953, Mark Fisher (alias Marc-André Poissant) a fost singurul baiat într-o familie cu patru copii, care s-a bucurat de o copilarie fericita in suburbiile din Duvernay, Canada. Înca de la o vârsta frageda a fost un copil studios, unul dintre cei mai buni copii din clasa, mai întâi la Saint-Maurice School si apoi la Saint-Ignace High School, unde a prins gustul disciplinei si libertatii de a gândi, de la profesorii lui, Iezuitii. Suferind de un reumatism articular acut, era destul de des bolnav. Al treilea atac de reumatism la vârsta de 13 ani l-a lasat cu o boala de inima. Drept urmare, a fost nevoit sa-si reduca considerabil activitatea fizica, gasindu-si refugiul in carti. În ciuda încercarilor familiei de a-l orienta catre o slujba de opt ore (cum ar fi contabilitatea, pentru a calca pe urmele tatalui sau), Mark intentiona sa devina scriitor înca de la vârsta de 16 ani si din acest motiv nu si-a terminat studiile in literatura si filozofie.În aceasta perioada a scris un roman autobiografic, printre multele sale lucrari. Totusi succesul a întârziat sa vina si Fisher a fost nevoit sa-si ia o a doua slujba pentru a supravietui. A lucrat ca profesor de yoga multi ani, iar apoi a avut mai multe functii in lumea publicisticii. În 1989 si-a luat pseudonimul de Mark Fisher, la sugestia reprezentantului sau din Londra. În acelasi an, Milionar peste noapte, primul sau succes urias, a fost publicat si apoi tradus în 33 de limbi, vânzând peste 2 milioane de exemplare în lumea întreaga în 40 de editii. Mark Fisher sustine seminarii în fata unui public variat, este un pasionat de golf, practica yoga si îi place sa înoate. La vârsta de 45 de ani a devenit tatal unei fete pe nume Julia, iar astazi traieste cu familia lui în suburbiile Montrealului, câstigându-si traiul din scris.


Cărți de Mark Fisher

 • Cum să gândești ca un milionar
 • Milionar peste noapte
 •   Joi, 19.10.2017
  Copyright © 2007-2017 Editura Mix
  Materialele și informațiile din acest site pot fi preluate numai dacă sunt însoțite de precizarea sursei www.edituramix.ro
   
    ANPC.ro