„Cel mai mare mister din povestea
noastră suntem chiar noi înșine.“
Don Miguel Ruiz, Janet Mills - Vocea cunoașterii
Cine suntem Colaboratori   Lumea Mix Anticariat English
Pseudonim:
Parola:

Cont nou | Recuperare parola
 Cumparaturi
Coșul este gol
 Cautare
Google Custom Search
 Carti
 Informații utile
Prețurile de pe site au inclus TVA de 5%.

William Lilly


William Lilly (11 mai 1602 – 9 iunie 1681) a fost unul dintre cei mai mari astrologi ai lumii si fara indoiala cel mai mare astrolog englez.

William Lilly (11 mai 1602 – 9 iunie 1681) a fost unul dintre cei mai mari astrologi ai lumii si fara indoiala cel mai mare astrolog englez. Familia lui nu era instarita insa erau hotarati sa ofere fiului lor cea mai buna educatie pe care si-o puteau permite. De aceea Lilly a avut norocul sa primesca o educatie clasica din partea unuia dintre cei mai buni profesori din acele vremuri (John Brinsley). Cu acest prilej a invatat foarte bine limba latina fapt ce i-a permis sa aiba acces la o multime de carti importante disponibile doar in limba latina. S-a facut remarcat in 1967 odata cu publicarea lucrarii lui fundamentale numita Astrologie Crestina. Acest compendiu urias de tehnici astrologice era la acea vreme printre foarte putinele lucrari pe aceasta tema scrise in limba engleza. Modul de a fi al autorului a facut ca acesta sa aiba parte de atat de prieteni cat si de dusmani foarte puternici insa aceste aspecte nu au reusit sa diminueze valoarea cartii lui despre astrologie. Lucrarea lui a avut si are un impact foarte mare asupra traditiei astrologice si a ramas foarte populara de-a lungul timpului fiind considerata un text clasic de studiat de catre cei ce vor sa afle cat mai multe despre astrologia din Evul Mediu in general si despre astrologia orara in special.


Cărți de William Lilly

 • Astrologie Crestină (vol. 2)
 • Astrologie Creștină (vol. 1)
 •   Miercuri, 18.10.2017
  Copyright © 2007-2017 Editura Mix
  Materialele și informațiile din acest site pot fi preluate numai dacă sunt însoțite de precizarea sursei www.edituramix.ro
   
    ANPC.ro