„Ești întotdeauna liber să te răzgândești
și să-ți alegi un alt viitor sau un alt trecut“.
Richard Bach - Iluzii
Cine suntem Colaboratori   Lumea Mix Anticariat English
Pseudonim:
Parola:

Cont nou | Recuperare parola
 Cumparaturi
Coșul este gol
 Cautare
Google Custom Search
 Carti
 Informații utile
Prețurile de pe site au inclus TVA de 5%.

Bodo J. Baginski


Bodo J. Baginski s-a născut pe 10 aprilie 1952. Tatăl său, Bodo Baginski este poet, autor al "Olli Baginski". După ani de studii, practică și călătorii, a devenit psihoterapeut.

In 1973 a inceput sa practice medicina alternativa. In decursul celor 10 ani de practica medicala, a obtinut mai multe licente in domenii incidente cu practica medicala. In 1983, interesul si cercetarile sale fata de optiunea vindecarii holistice, l-au indreptat catre Comunitatea Findhorn din nordul Scotiei, unde a petrecut 1 an, si mai tarziu, catre diferite tari asiatice. In 1984, Bodo J. Baginski si Shalila Sharamon au inceput sa lucreze impreuna la cercetari cu privire la vindecarea holistica. Au tinut impreuna seminarii si au deschis o librarie specializata in carti ezoterice. In 1985, au publicat prima carte - "Reiki-Energia universala a vietii" - care s-a bucurat de apreciere la nivel international. Au urmat alte carti: "Centri subtili de forta", "Controlul cosmobiologic al nasterii" si muzica de meditatie - "Meditatia chakrelor" - compusa impreuna cu Merlin’s Magic. Scrierile lor au fost traduse in 20 de limbi si citite de milioane de oameni.


Cărți de Bodo J. Baginski

  • Centrii subtili de forță
  •   Luni, 23.10.2017
    Copyright © 2007-2017 Editura Mix
    Materialele și informațiile din acest site pot fi preluate numai dacă sunt însoțite de precizarea sursei www.edituramix.ro
     
      ANPC.ro