„Ești întotdeauna liber să te răzgândești
și să-ți alegi un alt viitor sau un alt trecut“.
Richard Bach - Iluzii
Cine suntem Colaboratori   Lumea Mix Anticariat English
Pseudonim:
Parola:

Cont nou | Recuperare parola
 Cumparaturi
Coșul este gol
 Cautare
Google Custom Search
 Carti
 Informații utile
Prețurile de pe site au inclus TVA de 5%.

Christopher Foster


Născut în 1932 în Londra, Christopher Foster a început munca ca reporter la un ziar londonez la vârsta de 17 ani, calcând pe urmele tatălui său.

La 18 ani părăsește casa pentru a vedea lumea. El a trăit doi ani în Southern Rhodesia (acum Zimbabwe) și a lucrat ca muncitor și reporter la New Zealand, după care s-a întors în UK. După doi ani de muncă ca reporter la Londonez Daily Express, Christopher Foster emigrează în Canada (1955). <br> În 1984 Foster scrie prima carte intitulat㠓Bearers of the Sun”. A continuat cu o biografie, două cărți de poeme și un al doilea roman, “Winds Across the Sky”. Ultima carte, “The Raven Who Spoke With God”, a fost publicată în septembrie 2001. “Este o fabulă minunată despre bucuria de a trăi în prezent. Eroul principal este un corb tânăr, pe nume Joshua, care învață să privească în inima sa, în liniștea din interiorul acesteia, pentru a primi aici răspunsurile pe care le așteaptă în momentele grele ale vieții” scrie NAPRA Review.


Cărți de Christopher Foster

 • Corbul care a vorbit cu Dumnezeu
 • Corbul care a vorbit cu Dumnezeu (Anticariat)
 •   Marti, 17.10.2017
  Copyright © 2007-2017 Editura Mix
  Materialele și informațiile din acest site pot fi preluate numai dacă sunt însoțite de precizarea sursei www.edituramix.ro
   
    ANPC.ro