„Iertarea este singura modalitate de vindecare...
Acesta este începutul vieții de om liber.“
Don Miguel Ruiz - Cele patru legăminte
Cine suntem Colaboratori   Lumea Mix Anticariat English
Pseudonim:
Parola:

Cont nou | Recuperare parola
 Cumparaturi
Coșul este gol
 Cautare
Google Custom Search
 Carti
 Informații utile
Prețurile de pe site au inclus TVA de 5%.

L. Ron HUBBARD


„Am vrut ca ceilalti sa fie fericiti si nu puteam întelege de ce nu erau”, a scris el despre tineretea sa si în aceste vorbe zac sentimentele care aveau sa-i calauzeasca pasii multa vreme.

Nascut în Tilden, Nebraska pe 13 martie 1911, drumul sau spre cercetare si dedicare semenilor sai, a inceput înca din copilarie. „Am vrut ca ceilalti sa fie fericiti si nu puteam întelege de ce nu erau”, a scris el despre tineretea sa si în aceste vorbe zac entimentele care aveau sa-i calauzeasca pasii multa vreme. Pâna la vârsta de nouasprezece ani calatorise deja mai mult de un sfert de milion de mile, studiind culturile din Java, Japonia, India si Filipine. Întors în Statele Unite în 1929, Ron si-a continuat studiile în matematica, inginerie si apoi în noul domeniu al fizicii nucleare – toate oferindu-i instrumente vitale pentru a-si continua cercetarile. Pentru a-si finanþa cercetarile, Ron a îmbratisat cariera literara la începutul anilor ’30 si în scurta vreme a devenit cel mai cunoscut autor de fictiune. Având mereu în vedere scopul sau initial si-a continuat cercetarile prin lungi calatorii si expeditii. La începutul celui de-al Doilea Razboi Mondial, a intrat în Marina Statelor Unite ca locotenent si a servit ca si comandant al unei corvete antisubmarin. Ramas partial orb si olog în urma unor rani primite în lupta, a fost lasat la vatra în 1945. Prin aplicarea teoriei sale referitoare la minte, nu numai ca i-a putut ajuta pe camarazii sai de arme, dar si-a redobândit ºi propria sanatate. Dupa înca cinci ani de cercetari asidue, descoperirile lui Ron au fost prezentate lumii în cartea „Dianetics: stiinta moderna a sanatatii mentale”. Primul manual popular despre mintea umana, scris în mod special pentru omul simplu, Dianetics a deschis o noua era de speranta pentru umanitate si o noua etapa în viata autorului. Oricum, el nu si-a întrerupt cercetarile si realizari dupa realizari, au fost cu atentie sistematizate pâna în 1951, când s-a nascut filozofia religioasa aplicata, Scientology. în Statele Unite si în Anglia, cercetarile sale au adus solutii pentru maladiile societaþii, cum ar fi scaderea standardelor educaþionale si cresterea consumului de droguri. Contribuþia lui L. Ron Hubbard, la Scientology si Dianetics, însumeaza patruzeci de milioane de cuvinte în prelegeri înregistrate, carti ºi scrieri. Toate acestea împreuna, constituie mostenirea unei vieti încheiata la 24 ianuarie, 1986. Trecerea în nefiinta a lui L. Ron Hubbard nu a însemnat si sfârsitul; cu o suta de milioane de carti în circulatie si milioane de oameni care aplica zilnic tehnologiile sale pentru îmbunatatirea vietii, se poate spune cu certitudine ca lumea nu are un prieten mai mare decât el.


Cărți de L. Ron HUBBARD

 • Bazele organizării
 • Căsnicia
 • Cauza represiunii
 • Componentele înțelegerii
 • Copiii
 • Mijloace pentru locul de muncă
 •   Miercuri, 18.10.2017
  Copyright © 2007-2017 Editura Mix
  Materialele și informațiile din acest site pot fi preluate numai dacă sunt însoțite de precizarea sursei www.edituramix.ro
   
    ANPC.ro